Krokant en romig: Zo tover je in een handomdraai Hartige Mozzarellawafels tevoorschijn

Even heel eerlijk: Hoe lang heb je het wafelijzer al niet gebruikt? Waarschijnlijk ligt het gewoon ergens achterin de kast te stof te verzamelen. Dan wordt het nu de hoogste tijd om het stof eraf te blazen! Want voor deze krokante kaaswafels is dat ijzer het perfecte werktuig.

Je hebt nodig:

  • 30 gr. mozzarella
  • 1 kopje bloem
  • 2 grote eieren
  • 250 gr. paneermeel
  • boter voor het invetten
  • bieslook voor garnering
  • tomatensaus om te dippen

Zo maak je ze:

  1. Halveer de mozzarella.
  2. Wentel door de bloem, geklopte ei en paneermeel.
  3. Vet het wafelijzer goed in en bak de mozzarellawafels in 2 minuten goudbruin.
  4. Snijd de bieslook fijn en garneer de wafels daarmee.
  5. Doe er een dip bij naar eigen smaak. Tomatensaus past perfect.
  6. Serveer warm en eet meteen op!

Bekijk hier de video:

Je moet wel echt uitkijken dat je niet je mond verbrandt aan deze hete en smakelijke kaaswafels. Want zodra ze uit het wafelijzer bevrijd zijn, zou je bijna zweren dat je ze hoort roepen: eet mij! Nog even de verleiding weerstaan en een momentje laten afkoelen, zodat je er meer van kunt genieten.

Reacties

Ook interessant